Sayfanın başına ulaştınız.

Ekmek yapma makinemde ekmeğin alt kabuğu çok kalın oluyor

Ekmek yapma makinesinde pişirdiğiniz ekmeğin alt kabuğu çok kalın oluyorsa aşağıda size önerdiğimiz adımları izleyerek bu sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.

Yardım mı gerekli?

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu

Ekmeği ısıtma konumunda bırakmış  veya ekmeği uzun süre makine haznesinde bekletmiş olabilirsiniz.

Ekmeği ısıtma konumunda bırakmak veya ekmeği uzun süre haznede bekletmek, ekmeğin kurumasına sebep olur. Ekmeği ısıtma durumundan daha erken çıkarmaya dikkat edin.
 

Bu makaleyi faydalı buluyor musunuz?
İlgili Makaleler
Daha Fazla Arayın